top of page

Concept & styling

Als koppel investeer je best in een bloemist die bij je past. Een bloemist en een koppel die op gelijke golflengte zitten, kunnen elkaar versterken in het creëren van een sfeer

 

Trouwen is niet zoals een brood gaan kopen bij de bakker, dat zou pas gek zijn. De liefde vieren doe je niet elke dag dus maak doordachte keuzes met jullie volle goesting

 

Vanaf heden ga ik aan de slag met twee pakketten: koket duet en koket cachet

Ontdek hieronder wat deze paketten te bieden hebben en aarzel niet om contact op te nemen als je nog meer te weten wilt komen.

Packages

Koket duet

Gaan jullie graag zelf aan de slag op de locatie dan is deze optie voor jullie een voltreffer.

 

Het koket duet is geschikt voor wie op zoek is naar koketcreaties met seizoensbloemen, maar geen volledig concept op maat nodig heeft. Het duet bestaat uit mezelf en jullie als koppel. Koketbloemen verzorgt het bloemwerk en jullie als koppel of een handlanger kan de dag zelf of de dag ervoor na afspraak in het atelier alle creaties ophalen om deze een mooie plek te geven op de locatie. 

 

Perfect voor lovers die hun feest willen opfleuren met bloemwerk waarbij kleinere creaties voldoende zijn. Denk hierbij aan vaasjes voor bij het diner, eventueel afgewisseld met enkele tafelstukken, grotere boeketten bij de ingang van de ceremonie of op de bar, een bruidsboeket voor de stralende bruid of een corsage voor de bruidegom. 

 

Levering op locatie van het koket duet kan op aanvraag. Mispak jullie niet aan het vervoeren van bloemwerk, het is een kunst op zich. Al het bloemwerk wordt klaar gemaakt voor transport, maar vaak is het een hele puzzel aangezien deze creaties veelal niet gestapeld kunnen worden.

Koket duet

vanaf 500 euro

Koket cachet

Geven jullie graag de styling volledig in handen van koketbloemen dan is deze optie voor jullie ideaal.

 

Het koket cachet is geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een volledig uitgewerkt bloemenconcept met seizoensbloemen op maat van de locatie en de indeling van de dag met een uniek kleurenpalet afgestemd op jullie wensen: van bruidsboeket tot volledige bloemenstyling ter plaatse.

 

Grotere koketcreaties zoals grondstukken langs het gangpad van de ceremonie, een hangende bloemenwolk boven de dansvloer, een asymmetrische backdrop en nog zoveel meer aangevuld met kleinere creaties voor tijdens het diner en avondfeest. 

 

Koketbloemen verzorgt alle creaties én neemt ook alle zorgen voor het leveren van het bloemwerk op locatie en het creëren van de bloemeninstallaties ter plaatse.

Koket cachet

vanaf 1200 euro

LET’S START
PLANNING

bottom of page