top of page

For me, flowers are happiness

Fantastisch wat je met bloemen kan creëren en hoeveel verschillende creaties je kan maken. Daar kan je toch alleen maar vrolijk van worden?

About me

Steeds ben ik creatief in de weer met mijn twee passies: architectuur en bloemen.

 

In grote lijnen zijn er heel wat gelijkenissen tussen deze twee creatieve beroepen: een specifiek programma en unieke wensen.

 

Deze worden vertaald worden in dynamische vormen door bepaalde materialen en verschillende texturen. Maar ook kleuren en schakeringen spelen een belangrijk rol om een sfeer te creëren

 

Een uitdagende zoektocht waarbij het hele plaatje klopt. Ik sta open voor nieuwe dingen, zal nooit werk afleveren dat ik zelf niet goed vind en ben graag bezig. Een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk. 

 

De glimlach op de mensen hun gezicht wanneer je hun wensen vervult met bloemen... daar doe ik het voor.

IMG_0530.JPG

Match with the bigger picture

Graag dompel ik mij elke keer opnieuw volledig onder in jullie verhaal. Als koppel hebben jullie vaak al heel wat keuzes gemaakt en leveranciers gekozen om bij het volgende punt op de checklist uit te komen: de bloemist. 

 

Tijdens een eerste kennismaking stel ik een heleboel vragen waarbij ik soms koppels hun wenkbrauwen zie fronsen. Ik tracht zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

 

Zo uitdagend om het hele plaatje te doen kloppen. Een specifiek kleur dat gebruikt wordt voor jullie uitnodigingen kan terugkomen in het kleurenpalet van de bloemen, een bepaalde textuur kan een deel worden van de tafelstyling, noem maar op. Ik kan er helemaal wild van worden als alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

 

Het zit soms in kleine details die het geheel meer cachet geven, maar dat maakt wat we doen nog zoveel spannender. 

 

Trouwens, ik kan goed geheimen bewaren. Vaak krijg ik het trouwkleed of de kleur van het kostuum al te zien omdat dit natuurlijk belangrijke elementen zijn voor het bepalen van het concept van de styling en het passende kleurenpalet.

LET’S START
PLANNING

bottom of page