PHOTO-2020-07-14-16-00-45.jpg

Bloemenstyling

Jij wil bloemen op een familiefeest, huwelijk, babyborrel, communie of jubileum? Leuk! Je surft op het internet, verzamelt ideeën, pint op Pinterest... Oneindig veel voorbeelden. De uitdaging is om al die originele ideeën te bundelen tot één geheel. Daar kan ik jou bij helpen.

Bloemstukken, vaasjes, corsages, bruidsboeketten, bloemenkroontjes, trouwbogen... Allemaal mogelijke opties en leuke uitdagingen.

 

Kies je voor verse bloemen of droogbloemen? Heb je een lievelingsbloem in gedachten? Of ben je helemaal ondersteboven van de schoonheid van een dahlia of een prachtige ranonkel? Alles kan. Ook het kleurenpalet is niet onbelangrijk. Welke kleuren doen je opfleuren en geven je een warm gevoel?

PHOTO-2020-07-14-16-00-51.jpg

Ik bundel jouw originele ideeën

tot één feestelijk geheel.

TasjTimo3415.jpg

Stuur een aantal sfeerbeelden of foto's van een styling die je mooi vindt. Zo heb ik een beeld welke richting je wil uitgaan.

 

Vergeet naast leuk beeldmateriaal de praktische kan niet: datum, locatie, dagindeling...​

 

Na het ontvangen van jouw ideeën, kijk ik of het aansluit bij mijn stijl. En nog belangrijker: hopelijk kan ik mij vrijmaken voor jouw feest!

 

Vervolgens spreek ik graag eens af voor een vrijblijvend gesprek om - met een koffie in de hand - kennis te maken. 

 

Nadat ik een concreter beeld heb van jouw wensen en ik alles praktisch heb bekeken, stuur ik een prijsvoorstel op maat. Ben je akkoord, dan start onze fleurige samenwerking.